Babysitter ucide o fetiță de 20 de luni: “A zguduit-o până i-a rupt oasele”

A bătut-o pe fetița de care ar fi trebuit să aibe grijă până i-a rupt oasele. Shayla Boniello, a recunoscut că a zguduit și a bătut-o pe micuța Patricia Ann Rader în vârstă de 20 de luni, până când fetița a leșinat și a murit.

Femeia, care avea grijă de fetița din casa unei familii din Texas, a chemat o ambulanță spunând că fetița nu mai respiră. Când a fost vizitată, medicii au observat semne de violență pe corpul ei, zgârieturi, vânătăi, oase fracturate. Se presupune că femeia ar fi lovit-o violent pe micuță, fără oprire mai mult de 4 minute până când oasele victimei practic au explodat.

Citește și Și-a abuzat fiul în vârstă de 6 ani cu un băț, moare la puțin timp din cauza infecției: „A mâncat tortul meu”

Potrivit The Sun, femeia a fost arestată și a mărturisit poliției că a acționat în urma unei furii de necontrolat. Agenții au găsit droguri lângă patul unde a fost găsită fata. Acum femeia riscă pedeapsa cu moartea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.