Babuini înarmați cu cuțite, șurubelnițe și un ferăstrău fac ravagii într-un Safari

Este moralul poveștii care provine din parcul Safari Knowsley din Merseyside (o regiune engleză care își are capitala în Liverpool): Se pare că unii babuini din parc au fost observați înarmați cu cuțite, șurubelnițe și un ferăstrău.

În interiorul parcului de safari în cauză, este ceva obișnuit ca babuinii să se urce pe mașinile vizitatorilor trec prin zonă, dar această noutate ar fi oarecum periculoasă.

Conform celor afirmate de operatorii parcului în Sunday Times, teama este că unele persoane au furnizat animalelor aceste instrumente capabile să rănească, chiar dacă, potrivit unui alt membru al personalului, este posibil ca animalele să le fi furat dintr-o trusă de scule și unelte din spatele utilajelor.

Covid și grupurile de sânge. Iată care grup de sanguin riscă mai puțin

Un oficial al parcului a spus: „Nu suntem siguri care au fost sculele înmânate de oaspeți pentru a vedea animalele atacă mașinile sau dacă le fură din camioane și autoutilitare”.

Deși se știe că în interiorul parcului babuinii sunt obișnuiți să atace mașinile celor care participă la safari, de fiecare dată o experiență „traumatică”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.