Baba Vanga: „Președintele SUA va fi lovit de o boală misterioasă”

Cunoscuta prezicătoare Baba Vanga care a murit în 1996, prezisese o soartă teribilă pentru președintele Statelor Unite Donald Trump , după cum au raportat adepții săi.

Baba Vanga prevăzuse că , de fapt un președinte american va suferi de „o boală misterioasă” în 2020, care i-ar fi provoca surditate și o tumoare pe creier. Chiar ieri s-a confirmat că Donald Trump și Prima Doamnă, Melania au contractat coronavirusul, deși ambii raportează doar „simptome ușoare”.

Baba Vanga și-a pierdut vederea în urma unei furtuni de nisip care a izbucnit în apropierea fermei familiei sale. Dar, conform pretențiilor absurde ale fanilor, acest episod i-a dat un fel de „a doua vedere” care i-a permis să prezică evenimentele viitoare cu o precizie extraordinară.

Citește și Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Previziunile sale au devenit celebre în întreaga lume, ca cea din 1989, unde a prezis o teribila tragedie care ar lovit Statele Unite 12 ani mai târziu: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla dintr-un tufiș și va curge sânge nevinovat ”.

Cu toate acestea, scepticii subliniază că multe dintre previziunile atribuite misticismului balcanic par să fi fost adăugate la câțiva ani după moartea sa de către admiratorii săi, în timp ce altele s-au dovedit a fi complet greșite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.