Azerbaidjan, captură record de heroină: 933 de kilograme

Vameșii din Azerbaidjan au confiscat 933 de kilograme de heroină într-un camion care transporta fructe din Iran în Ucraina.

“Aproximativ 1.884 de saci cu heroică au fost ascunși printre kiwi și rodii”, a declarat Comitetul Național Vamal Azeri într-un comunicat. Aceasta este o „captură record” pentru fosta republică sovietică din sudul Caucazului.

Citește și Cancerul i-a mâncat nasul, un bărbat rămâne cu o gaură în față: „Mi-e rușine să ies din casă”

Valoarea drogurilor nu a fost specificată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.