Avorturile în SUA: copii extrași vii din uter, plâng și urlă de durere

Avorturile în SUA:  O clinică americană unde se fac avorturi este dată judecată pentru uciderea a mai multor copii după ce s-au născut cu viață, în urma cazurilor de avort

Ar fi vorba de 18.000 de copii care mor în timpul avorturilor efectuate în așa-numitul ultimul termen, în a douăzecia săptămână, limita maximă permisă de legislația americană.  Copiii care sunt complet  formați și în stare bună de sănătate.

Adjunctul Trent Franks a declarat într-un interviu acordat la LifeNews.com:

“Copii inocenți și fără apărare care simt toată durerea fizică și care în multe cazuri supraviețuiesc în afara uterului și sunt uciși fără nici măcar un minim de anestezie . Ei țipă și plâng, dar din cauza lichidului amniotic care acoperă corzile vocale , aceste strigăte disperate, nu se aud.

Copii batuți cu un cablu electric pentru că au mâncat pastele din frigider: ”Nu aveați voie !”

 

Dar nu întotdeauna se întâmplă acest lucru: ”De multe ori aceste strigăte și strigăte pot fi auzite”, acest lucru a fost spus de către un fost angajat al clinicii de avort Kermit Gosnell din Philadelphia. El a declarat că în timpul unui avort a fost șocat de țipetele unui copil care a fost ucis după ce a a fost scos din uter.

Pentru a rezista acestor scene, Sherry West, o asistentă medicală, a spus că încearcă să se convingă că se confruntă cu un fel de ”cobai” și nu cu o ființă umană. Clinica în cauză este acum dată judecată pentru numeroase cazuri de ucidere a copiilor după naștere.  Sherry West se numără printre martorii procesului.  Vizibil deranjată la ceea ce a asistat, a spus că nu știe cum să descrie țipetele pe care le-a auzit, comparându-le cu cele ale unei specii străine, unor alieni…

Parlamentul american în zilele următoare va vota un proiect de lege pentru a reduce termenul de avort înainte de  săptămâna a 20-cea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.