Avortul: un proiect de lege condamna femeile la 99 de ani de inchisoare, chiar dacă au fost violate

Avortul ! Până la 99 de ani de închisoare. Practic, închisoarea pe viață pentru toate femeile care vor întrerupe voluntar sarcina, chiar dacă copilul pe care îl poartă este conceput în timpul violului sau incestului. Este (pentru moment) un proiect de lege în jurul căruia se dezlănțuie haosul.

 

De la 10 la 99 de ani de închisoare pentru oricine renuță “cu excepția cazurilor de risc foarte mare pentru sănătatea mamei”: acesta este nucleul central al noului proiect de lege pe care statul american din Alabama l-ar putea aproba pentru a limita întreruperile de sarcină.

 

Mai mult de 50 de milioane de copii nu s-au născut în Statele Unite de la pronunțarea în 1973 a hotărârii Roe (decizia istorică a Curții Supreme a SUA, care a reglementat avortul la nivel național în SUA). Numărul este de peste trei ori mai mare decât cel al deceselor din lagărele de concentrare din Germania, al lagărelor cambogiene și al genocidului din Rwanda puse la un loc”

Proiectul de lege ar împiedica oricare femeie care descoperă că este însărcinată să nu poată să facă avort.

 

Statul republican din Alabama nu este singurul care dorește și propune schimbări mai conservative în reglementarea avortului, făcându-l și mai sever. Georgia și Carolina de Sud ar putea încerca să adopte legi similare și că, în trecutul recent, au fost deja aprobate în Kentucky și Mississippi.  În aceste ultime state, întreruperile sarcinii sunt posibile numai până când începe să se audă bătălie inimii fetale . Acest lucru se întâmplă în jurul a 6 săptămâni de gestație: multe femei – scrie Independent – nici măcar nu știu că sunt însărcinate.  .

 

Te-ar putea interesa și Fetiță gravidă la 11 ani: “Violată de bunicul ei”. Avortul negat, ea încearcă să se sinucidă, copilul moare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.