Avocatul monstru: a violat, torturat și ucis un băiat de 8 ani. Condamnat la 23 de ani de închisoare

Avocatul Vitaly Pașchevski de 40 de ani, a ademenit copilul în apartamentul în timp ce  se îndrepta spre școală și apoi l-a supus unui calvar timp două zile înainte să-l înjunghie în cap. Oroarea s-a petrecut în orașul Zheleznogorsk, în regiunea Kursk, Rusia.

Peste 200 de oameni s-au adunat în fața tribunalului în timp ce criminalul era escortat pentru a-și primi sentința . A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma oameni să nu-l linșeze pe criminal: „Ucigașule! Ucigașule! ‘,” Dăni-l nouă! ” , ” Pervertitule ”, ”Ne ocupăm de el” ‘și ” De ce îl păziți? De ce nu ne păziți copiii?”, au fost câteva dintre sloganurile strigate de mulțimea furioasă.

Pașchevski a fost vecinul băiatului și al mamei sale și îl cunoștea de când s-a născut  așa că probabil tânărul a avut încredere în el când a intrat în apartamentul său . Monstrul a abuzat de copil timp de două zile timp în care a făcut și fotografii. Între timp poliția și părinții îl căutau disperați.

Drama bebelușilor. Îngropate de vie pentru s-au născut fetițe

La un moment dat poliția a ajuns și la apartementul său, dar nu au putut să intre…copilul era în stare de agonie la numai câțiva pași de ei și nu a putut să strige după ajutor.  După două zile, Pașchevski l-a ucis pe Danil înjunghindu-l în cap și a ascuns cadavrul pe balconul său. Dar poliția s-a întors în partament cu un mandat de perchezie, dar nu au găsit corpul copilului care zăcea într-un sac de gunoi…nu l-au găsit!

Șase zile mai târziu criminalul a dus trupul lui Danil lângă o casă de țară, care aparținea a mamei sale.

În timpul procesului care a durat două zile, monstrul nu a arătat nicun semn de pocăință, sau măcar să  ceară iertare de la părințiilor lui Danilo. Avocatul monstru  a fost condamnat la 23 de ani de închisoare și la plata de 37.500 de lire sterline.

Sursa: Mirror

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.