Avocado în loc de carbohidrați: ajută la dispariția poftei de mâncare și te ajută să slabești

Avocado poate fi un bun substitut pentru carbohidrații (în special pentru cei rafinați) sau pentru cei care sunt  deoarece, printre altele, ajută la dispariția senzației de foame, potrivit unui nou studiu american care a evaluat beneficiile utilizării acestui fruct exotic în nutriția zilnică.

Ar părea o contradicție, având în vedere că este un fruct foarte caloric și bogat în grăsimi, dar în realitate avocado este un aliat excelent al dietei și din mai multe motive. Dacă este folosit în loc de carbohidrați rafinați, acesta poate ajuta la eliminarea excesului de grăsime prin menținerea în frâu a senzației de foame.

La această concluzie, au ajuns cercetătorii unui  studiu realizat de Centrul pentru Cercetarea Nutriției al Institutului de Tehnologie din Illinois, publicat în revista științifică Nutrients. Studiul a monitorizat starea de sănătate a 31 adulți supraponderali cărora le-au fost date avocado proaspete în loc de carbohidrați rafinați.

Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

A fost demonstrat că acest fruct nu numai menține în frâu apetitul, ci și, datorită prezenței fibrelor și grăsimilor  reduce riscul  bolilor cardiovasculare și diabetului. Prin urmare, ar contribui semnificativ la controlul metabolismului.

Prin urmare, acets fruct ar trebui să-l includem mai des în dieta noastră!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.