Aviz zgârciților! Aceată poveste este pentru voi

Aviz zgârciților! Aceată poveste este pentru voi

Există multe persoane doresc să fie bune și atunci când li se aproprie sfârștul doresc să lase o amprentă în acestă lume. Alții sunt egoiști și zgârciți, se gândesc numai la fericirea lor, să fie unicii a se bucura de viață, chiar dacă îi fac nefericiți pe cei din jurul lor.

Această poveste  s-a întâmplat cu adevărat.

Femeia din poveste nu este ca soțul ei. El a fost un om zgârcit, încăpățânat și  a vrut să păstreze toți banii pentru el, chiar și după moarte. Nu a vrut să-i lase soției niciun ban și i-a cerut acesteia ca după moartea lui să-i pună toți banii în sicriu ca să-i ducă cu el și dincolo…

Dramă în Algeria, 8 nou-născuți au murit în arși de vii într-un incendiu izbucnit la o maternitate

La înmormântarea sa, soția a reușit să-și țină promisiunea față de soțul ei.

În timpul slujbei de înmormântare a bărbatului, soția lui a ținut tot timpul în mână o cutie de pantofi. Nimeni nu știa ce se afla în acea cutie, doar cea mai bună prietenă a văduvei. Înainte de a fi băgat sicriul în groapă, femeia a cerut groparilor să o lase să-i pună cutia de pantofi lângă el căci a fost ultima dorință soțului.

Prietena femeii a rămas împietrită, nu-i venea să creadă ochilor și mirată a întrebat-o : ”Chiar ai pus toți banii în cutie?”

Femeia i-a răaspuns: ”Sigur, sunt o bună creștină, nu pot minți. I-am promis că îi voi pune toți banii în sicriu. Dar înainte i-am pus în contul meu și i-am scris un cec. Când vrea poate să-i ridice de la bancă.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.