Avionul prăbușit în Iran, surse oficiale: ” Nu sunt excluse atacul cu rachetă și terorismul”

Autoritățile ucrainene nu exclud că prăbușirea avionului ucrainean imediat după decolare de pe aeroportul internațional Teheran din Iran să fie fost cauzată  de impactul cu o rachetă antiaeriană , de o coliziune de alt tip sau că ar fi rezultatul unui act de „terorism” , raportează CNN. Azi dimineață, potrivit raportului Organizație Aviației Civile iraniene a informat că avionul ar fi luat foc îmediat după decolare și care a dus la impactul aeronavei cu solul.

Citește și Catastrofă fără sfârșit !Australia solicită o altă evacuare în masă: incendiile uriașe amenință mai multe orașe și comunități

Între timp, anchetatorii care studiază cutiile negre  deteriorate, ascultă martorii și personalul altor avioane zburau în zonă. Mulți dintre ei au declarat faptul că avionul Boeing 737 a explodat în timp ce zbura. Declarațiile autorităților ucrainene deschid un nou scenariu privind accidentul în care au murit  176 de persoane, inclusiv opt membri ai echipajului. Un adevărat masacru, care a afectat un număr de 82 de iranieni, 63 de canadieni, patru afgani, doi britanici și trei germani, pe lângă cei opt membri ai echipajului, din Ucraina.

Cea mai tânără victimă avea doar 1 an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.