Avionul prăbușit în Iran: se întorcea din cauza unei probleme tehnice

Avionul ucrainean care s-a prăbușit miercuri, la scurt timp după decolare de la Teheran, se întorcea în aeroport din cauza unei „probleme” tehnice.  Acesta este rezultatul până acum în urma unei anchete privind accidentul care a ucis 176 de persoane.

Citește și Un necunoscut intră în casă dar nu pentru a fura, ci pentru a linge picioare: plângerea șocantă

“Avionul, care inițial se îndrepta spre est a făcut cale întoarsă din cauza unei probleme și se întorcea în aeroport în momentul accidentului”, a informat Organizația Aviației Civile iraniene. Unii martori susțin că aeronava a luat foc înainte de a se prăbuși.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.