Avionul prăbușit în Indonezia: s-au găsit rămășițe umane. La bord se aflau 62 de persoane

Rămășițe umane și resturi din avion s-au găsit astăzi în largul capitalei indoneziene Jakarta, unde un Boeing pe un zbor intern s-a prăbușit în mare cu 62 de persoane la bord. Avionul companiei locale Sriwijaya Air care leagă Jakarta de Pontianak, în partea indoneziană a insulei Borneo, pierduse contactul cu controlorii de trafic aerian ieri la aproximativ 14:40, ora locală , aproximativ La 4 minute după decolare.

Citește și Un adolescent a ucis un tânăr de 15 ani cu o cheie franceză: „Îi era teamă că îi va spune iubitei despre relația lor”

Detaliile cu privire la posibilele cauze ale accidentului nu au fost furnizate încă de către autorități, care au lansat operațiuni ample de căutare, în ciuda posibilității de a găsi supraviețuitori care sunt puțin probabile.

“În această dimineață am găsit obiecte aparținând pasagerilor și părți ale cadavrelor“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Yusri Yunus, adăugând că “se lucrează la identificarea victimelor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.