Avionul militar a dispărut în Chile, speranțe înfrânte: „rămășițe de corpuri umane au fost găsite în mare”

Vești proaste din Chile, unde în ultimele zile un avion militar, care transporta 38 de persoane , 35 de soldați și trei civili, dispăruse de pe radar.

Potrivit unor surse guvernamentale, rămășițele umane au fost găsite în mare de către o navă a țării sud-americane. Descoperirea a avut loc  în Canalul Drake , unde au fost găsite părți ale aeronavei militare C-130 . Mai exact, potrivit radioului BioBio, ar fi resturile a cel puțin cinci pasageri și numeroase bucăți rupte din avion.

Citește și Bărbat fără identitate trăiește de luni de zile într-un spital din Roma: «Nu are memorie, nu poate părăsi structura»

. Guvernatorul Magallanes, José Fernández, a raportat că doar rudele celor dispăruți au fost doar informate. Cu câteva ore mai devreme, Forța Aeriană a făcut cunoscut faptul că a găsit o epavă plutitoare aparținând aceluiași tip de aeronavă în zona în care toate contactele radio erau întrerupte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.