Avionul ia foc, trei pasageri denuntati pentru ca au deschis usa de urgenta

Avionul ia foc, trei pasageri denuntati pentru ca au deschis usa de urgenta

Cei trei medici care au deschis ușa avionului de urgență și au sărit pe o aripă vor trebui să plătească o amendă de 45 de euro. Incidentul incredibil s-a întâmplat la aeroportul “Vnukovo” din Moscova, Rusia.

 

În timpul fazei de decolare, una dintre aripile avionului a luat foc din motive care nu au fost încă verificate. Acest lucru a declanșat în mod clar panică printre pasagerii de la bord panică la bord. Cei trei medici care au văzut motorul în flăcări, au deschis ușa de urgență și au sărit pe aripă. Fără a aștepta însă autorizarea codamandantului.

 

Din acest motiv, compania aeriană a denunțat cei trei pasageri curajoși pentru aroganță și încălcarea regulamentului de transport în timpul decolării. Fiecare dintre ei va trebui să plătească o amendă de 3 mii de ruble, sau 45 de euro.
Dar medicii curajoși nu au renunțat și au depus o plângere la procuratură.

 

Te-ar putea interesa și Sarbatori de Paste in sange: explozii in biserici si hoteluri: peste 150 de morti, este un dezastru

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.