Avion cu pasageri blocat din cauza zăpezii, pilotul comandă 23 de pizze cu brânză

Avion cu pasageri blocat din cauza zăpezii, pilotul comandă 23 de pizze cu brânză

Avionul de la compania aeriană Air Canada care se îndrepta din Toroto spre Halifax a rămas blocat pe pistă din cauza zăpezii.

Comandantul pentru a face ca așteptarea să fie cât mai plăcută a comandat 23 de pizze cu brânză și ardei. Pizze care au fost livrate un timp record până la intrarea în avion, așa ajungeau calde…

Potrivi CNN, avionul cu ruta Toronto-Halifax, din cauza vremii nefavorabile a fost obligat să aterizeze în Fredericton, la aproximativ 400 km de destinație.

Între o felie de pizza și alta, între o glumă și o poveste, pasagerii au reușit să treacă mai ușor peste cele8 ore de călătorie, care de fapt ar fi trebuit să dureze  doar 2 ore.

Te-ar putea interesa și “Sunt însărcinată cu Isus”. Are burtă, dar testele de sarcină sunt negative

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.