Aveți folie de aluminiu în casă și o folosiți doar ca să gătiți? Uite cum poți folosi folia altfel decât știai

Aveți folie de aluminiu în casă și o folosiți doar ca să gătiți? Uite cum poți folosi folia altfel decât știai:

-Spuneți adio părului de pe haine!

Introduceți 3 bile de folie în mașina de spălat. Acest lucru vor elimina energia electrică statică și vor îndepărta părul de pe haine. Bilele trebuie să aibă dimensiunea unei mingi de tenis. Schimbați-le la fiecare trei luni.

 

papel aluminio 2 760x1520

 – Curățați foarfeca

Luați o folie de aluminiu și pliați-o cât mai mult posibil, apoi ștergeți marginile forfecelor pe care doriți să le curățați

-Adaptați bateriile

Acest truc este doar pentru urgențe reale: Dacă aveți baterii AAA și aveți nevoie de baterii AA, efectuați o ajustare prin plasarea unei foi mici de aluminiu pe fiecare capăt al bateriei.

-Scoateți petele de rugină

Utilizați o bilă din folia de aluminiu și o hârtie umedă pentru a curăța obiectul ruginit. Acest lucru îl va face să strălucească.

-Îndepărtați durerea musculară

Puneți o bucată de folie cu partea lucioasă pe zona dureroasă și lăsați-o toată noaptea. Căldura generată vă va face să vă simțiți mai bine.

-Vă ajută mult la călcat rufele

Puneți un strat de folie între haină și masa de călcat. În acest fel hainele se vor călca mult mai repede

Există vreo legătură între infarct și apă? Dar între infarct și o simplă aspirină? Iată ce spune medicul

-Curățați bijuteriile de argint

Luanți un castron iar pe fundul acestuia așezați o folie de aluminiu. Puneți bijuteriile și adăugați apă caldă și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

-Cu folia de aluminiu, prospețimea bananelor țin mai mult

Înveliți codița bananelor cu folie de aluminiu și băgați-le în frigider. În acest fel fructele vor dura cu până la 7 zile mai mult

-Curățați grătarul

Faceți o bilă din folia de aluminiu și frecați grătarul. Acsta va funcționa ca o fibră de metal și o va curăța complet.

-Curățați tacâmurile pătate

Tapetează un castron cu folie de aluminiu și puneți în el 2 linguri de bicarbont de sodiu și două lingurițe de sare. Adăugați apă clocotită, puneți tacâmurile înăuntru și lăsați-le 5 minute. Acestea își vor recăpăta strălucirea.

Împărtășiți aceste trucuri cu prietenii și vă vor mulțumi!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.