Aveți acest smartphone ? Din ianuarie, WhatsApp nu va mai funcționa

Vești proaste pentru cei care folosesc WhatsApp cu un smartphone care nu este tocmai ultima generație.  WhatsApp nu va mai funcționa cu smartphone-urile mai vechi, din ianuarie 2021: iată câteva dintre modelele care vor pierde suportul pentru aplicație începând de luna viitoare, nemaifiind permis accesul la chat.

De la începutul anului 2021, puteți vedea modelul telefonului  dumneavoastră exclus din lista celor compatibile cu aplicația

În principiu, oprirea funcționării este furnizată pentru toate acele smartphone-uri cu versiuni ale sistemului de operare anterior Android 4.0.3 și iOS 9 . Pentru a da câteva exemple concrete , printre cele mai cunoscute mărci  în lista dispozitivelor pentru care este planificată „oprirea”, se numără printre altele Samsung Galaxy S2, HTC Desire, Motorola Droid Razr, LG Optimus Black, Huawei Ascend P1 și P1 Da, nu uitați că și Apple va opri iPhone-urile din a patra generație. În plus, nici cei cu platforma KaiOS până la versiunea 2.5.1, cum ar fi JioPhone și JioPhone 2, nu vor putea folosi aplicația .

WhatsApp, totul se schimbă: din februarie va trebui să acceptați aceste condiții

Echipa care lucrează la aplicație implementează continuu noi caracteristici și măsuri de securitate avansate care necesită o bază software solidă și actualizată. Sistemele de operare mai vechi pot reprezenta un factor de risc pentru confidențialitate și date, apoi dezvoltatorul alege să întrerupă asistența.

Citește și Trucul WhatsApp: iată cum puteți citi mesajele șterse

2021 va fi un an de schimbări majore pentru WhatsApp. În februarie, vor fi introduși și noii Condiții de utilizare , pe care utilizatorii vor trebui să le accepte pentru a continua să utilizeze aplicația așa cum au făcut până astăzi. Modificările introduse vor afecta metodele de procesare a informațiilor colectate și gestionarea datelor de către profilurile de afaceri care aleg să se bazeze pe serviciile Facebook pentru a stoca conversații. Amintiți-vă că rețeaua socială a lui Mark Zuckerberg controlează serviciul (precum și Instagram) de ceva timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Acest articol a fost verificat cu https://faq.whatsapp.com/general/download-and-installation/about-supported-operating-systems

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.