Avertismentul unei mame după ce fiica ei a paralizat brusc. Iată ce s-a întâmplat

Avertismentul unei mame după ce fiica ei a paralizat brusc. Iată ce s-a întâmplat:

 

O mamă din Mississippi a dorit să tragă un semnal de alarmă despre riscurile grave care poate aduce mușcătura unei căpușe.

Într-o dimineață, acestă mamă s-a dus să o trezească pe fiica ei de 5 ani, Kailyn, să meargă la școală. Micuța s-a ridicat din pat dar imediat s- aprăbușit la pământ. Nici nu reușea să vorbească bine. La început Jessica s-a gândit că este unul din capriciile ei dar secvența s-a întâmplat de alte trei ori. Atunci speriată femeia și- a dat seama ceva se întâmplă cu fiica ei. A început să o pregăteacă pentru a merge la medic, iar când i-a ridicat părul în coadă, a văzut o căpușă împlântată în pilea capului. A scos-o cu grijă și a puns-o într-o pungă de palstic.

 

 

Jessica și-a dus imediat fiica la spital, iar după mai multe teste doctorii au diagnosticat paralizia cu copilul din cauza mușcăturii de căpușă. Potrivit Fundației American Lyme Disease, paralizia începe în picioare, apoi se extinde la extremitățile superioare. Se poate manifesta ca o oboseală, amorțeală și o creștere a incapacității de a se mișca și de a vorbi. Dacă nu se face nimic, în cele din urmă acea toxină lăsată în organism de mușcătura căpușei poate să ducă la insuficiență respiratorie.

 

Din fericire, copilul este bine acum, simptomele s-au ameliorat și  totul a revenit la normal.

”Este un lucru foarte serios! Dacă observați o mușcătură, consultați imediat un medic!”, a spus Jessica.

Te-ar putea interesa și Nu mai fă greșeala asta! Când îți vine, dă-i drumul! Iată de ce

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.