Avertismentul șamanilor poporului hopi: „Se apropie Apocalipsa ” | Video

Hopi  sunt una dintre cele mai vechi civilizații din America de Nord și trăiesc din cele mai vechi timpuri din ritualuri și rugăciuni, care sunt transmise din generație în generație. Hopi conform unei legende antice, sunt în posesia manuscriselor străvechi lăsate de o populație străveche care a dispărut dintr-o dată. Potrivit acestora, trăim în „al patrulea Pământ” sau „a patra lume”, deoarece civilizațiile anterioare au dispărut din cauza diferitelor catastrofe. Ciclurile anterioare se îndepărtaseră de lumea spiritelor pentru a se concentra pe dominații și puteri și aceasta ar fi cauza reală a dispariției lor. Potrivit acestora, era în care trăim este pe cale să se termine, se apropie o catastrofă pentru a pune capăt acestei umanități.

Hopi o numesc ” A patra apocalipsă pământească”.

Acest lucru se apropie, deoarece Hopi spun că această societate se îndepărtează definitiv de adevăratele valori ale vieții, deci nu suntem foarte diferiți de civilizațiile care ne-au precedat. Hopii cu rugăciunile și ritualurile lor nu au reușit să influențeze umanitatea suficient pentru a evita sfârșitul. Șamanii într-o conferință, pentru prima dată, și-au arătat publicului manuscrisele lor străvechi, subliniind că acest drum  pe care îl parcurge umanitatea ne va conduce până la sfârșitul timpului.

Abhigya Anand, tânărul de 14 ani care a prezis Coronavirusul șochează din nou: „O nouă catastrofă va avea loc între decembrie 2020 și martie 2021”

Desigur ca și în alte cazuri, cuvintele lui Hopi nici măcar nu au fost luate în considerare de către Statele Unite. În cadrul conferinței au mai spus că mulți oameni de pe planeta noastră se trezesc la valorile vieții, iar numărul tot mai mare al acestor indivizi pot preveni apocalipsa să ne distrugă. Riscul unui război nuclear este întotdeauna asupra noastră, dar Hopi consideră că cineva va încerca să împiedice acest lucru.

Șamanii Hopi speră că acest lucru nu se va întâmpla și că civilizația noastră va schimba curând direcția pentru a-și asigura continuarea vieții. Conștiința și cunoștințele acumulate nu trebuie pierdute, deoarece acestea vor ajuta a cincea rasă a Pământului din noua eră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.