Avertisment Westminster: risc imens de incendiu ca la Notre-Dame

Avertisment Westminster: risc imens de incendiu ca la Notre-Dame

Există un “risc imens” ca Palatul Westminster să fie victima unui foc devastator ca cel care a distrus parțial Catedrala franceză Notre-Dame din Paris: alarma a fost lansată de liderul Partidului Laburist Britanic, Jeremy Corbyn, conform căruia focul din Notre-Dame ar trebui să servească drept avertisment cu privire la starea de conservare a Westminsterului.

 

 

Parlamentarii britanici, reamintește Sky News, au votat anul trecut cu privire la legea care le permite să se întâlnească într-un alt loc pentru a permite restaurarea clădirii. Începutul lucrărilor nu vor iniția înainte de jumătatea anului 2020.

 

“Starea clădirii Westminster este foarte proastă și riscul de incendiu este în mod evident uriaș cu o clădire care are atât de mult lemn în ea”, a avertizat Corbyn.

Te-ar putea interesa și Incendiu de proportii la Paris: Catedrala Notre Dame, cuprinsa de flacari / Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.