Aventura neplacuta pentru un pisic : inchis in masina de spalat stapana si-a dat seama dupa terminarea programului

Aventura neplacuta pentru un pisic : inchis in masina de spalat stapana si-a dat seama dupa terminarea programului

Potrivit  CNN pe de 24 iunie, Stefani Carroll-Kirchoff și-a închis accidental pisica Felix în mașina de spălat.

După ce și-a băgat rufele în cuva mașinii de spălat  femeia a programat mașina – apă caldă la spălare și  uscaat la rece – îndepărtându-se de lângă mașină.  Când s-a întors să scoată hainele, la terminarea programului de spălat femeia a observat cum hainele erau încă ude. Abia atunci,  a văzut lăbuța lui Felix ieșind printre haine.

Un primar din Gorj i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”

Felix a fost dus la cabinetul veterinar unde a fost internat de urgență. Pisica își pierduse temporar vizibilitatea, iar apa care a ajuns în plămâni în timpul spălării i-a provocat o pneumonie. Dar acum Felix se simte mai bine, a început să vadă și să mănânce din nou, iar medicii veterinari spun că este doar o chestiune de timp înainte de a se însănătoși complet.

 

Pentru plata cheltuielile medicale care sunt în jur de  7 mii de dolari, fiica femeii a deschis, un cont de strângere de fonduri pe site-ul popular GoFoundMe, afirmând că o mică donație este minimul pentru o pisică care s-a luptat atât de greu să supraviețuiască.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.