”Avem o problemă…Mă mușcă ”! Un jurnalist urmărit de un porc, scena transmisă în direct / VIDEO

Un porc mare l- a urmărit pe Lazos Mantikos , un reporter al canalului ANT1, în timp ce difuza în direct din orașul turistic Kineta, Grecia, după cum arată un videoclip distribuit pe Twitter.
Jurnalistul descria, sau mai bine zis, încerca să descrie efectele devastatoare ale ploilor torențiale din ultimele zile, când animalul s-a apropiat amenințător de bărbat.

Imaginile transmise în direct arată chiar momentul în care Mantikos apare pe ecran în timp ce încerca să scape de porc iar colegii săi din studiu se distrează copios pe seama lui.

Citește și Cutremurul din Albania: află că mai multe rude au fost rănite, o tânără rezidentă în Italia încearcă să se sinucidă

“Bună seara, avem o problemă ” , spune jurnalistul, care încearcă să spună efectele vremii nefavorabile din orașul grecesc care au provocat  mai mulți  răniți. “Aici avem un porc care mă urmărește din această dimineață […] și mă mușcă”, explică Mantikos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.