Aveau o viata inainte: Catalin si Elisa au murit inecati intr-un canal din Italia

Aveau o viata inainte: Catalin si Elisa au murit inecati intr-un canal din Italia

 

Elisa Pitussi în vârstă de 16 ani și Cătălin Fendic, din Moldova în vârstă de 19 ani, aveau o viață plină de planuri și speranțe pentru viitor dar și-au pierdut viața într-un canal de irigații adânc de un metru și jumătate adânc în Rauscedo, în provincia Pordenone. Un canal din acela din ciment , unde vechiul Ford Fiesta al bunicului  lui Cătălin  , a rămas cu roțile suspendate în aer.

 

Presiunea puternică exercitată de apă a împiedicat și pe salvatori să deschidă ușile: cei doi tineri au fost prinși înăutrul mașinii și, conform primelor anchete , ar fi murit înecați. Ambele victime locuiau în Spilimbergo. Drama s-a produs ieri după-amiază, in jurul orei 16:00, scrie presa italiană.

 

Cei doi tineri petrecuseră cu prietenii prima zi de Paște la lacurile Vivaro, potrivit ultimele clipuri filmate de Elisa si publicate pe Instagram.

Te-ar putea interesa și Cuvintele Natashei inainte de disparitie: ”Daca se va intampla ceva cu mine, du-le carabinierilor”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.