Avea pietre intr-un rucsac: mama deprimata se leaga cu fiul ei de maini si se arunca intr-un lac

Se lupta de ani de zile împotriva depresiei și suferise trei avorturi. În cele din urmă, în noiembrie 2018, Emma Sillett, în vârstă de 41 de ani, a decis să se sinucidă, aruncându-se într-un lac trăgând după ea fiul de 5 ani.  În urma ei a alăsat un bilet în care scria  că nu poate suporta ideea de a-și lăsa fiul “să crescă fără ea” , scrie Metro.uk.

 

 

Tragedia a avut loc la Valehouse Reservoir, în North Derbyshire (Anglia). În baza reconstruirii faptelor de către anchetatori mamma Emma Sillett a ieșit împreună cu fiul său și s-au dus mai întâi la McDonald’s. Imediat după aceea, s-a dus la marginea lacului Longdendale și s-a aruncat cu celmmic în apă. În spate avea un rucsac plin cu pietre.

 

Înainte de a-și lua viața ei și al fiului său  a trimis un mesaj tatălui copilului : “Îmi pare rău”.Într-un timp scurt, salvatorii au ajuns lângă lac, unde se afla o jucărie de-a lui Jenson. Dar a fost prea târziu.

 

Femeia a încercat mult timp să respingă  gândurile sinucigașe care ăi invadau mintea dar nu a reușit.

Te-ar putea interesa și India, petrecerea de nunta al unui milionar a lasat in urma 27 de tone de gunoi intr-un parc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.