Avea doar o durere de cap, o tânără a murit în somn din cauza unei meninginte fulminante

Jessica Cain a murit în somn, ucisă de meningită fulminantă pe 13 octombrie anul trecut, în Gateshead, Anglia.

Tânăra nu a avut simptome particulare în timpul zilei, cu excepția unei simple dureri de cap pentru care a decis să meargă la culcare devreme. Din acel somn,  însă, Jessica nu s-a mai trezit . Mama tinerei Sheila Rowland, în vârstă de 49 de ani, a explicat presei britanice că nu avea nici cea mai mică bănuială că fiica ei ar fi putut contracta meningită , până la cinci zile după moartea sa când  o autopsie a lămurit toate îndoielile, confirmând ipoteza medicilor: „Ne-am întrebat dacă ar fi  avut o hemoragie cerebrală sau un atac de cord. Am fost șocați când am descoperit că este vorba despre meningită. Nu s-a putut face nimic pentru a o salva. ”

Un nou-născut s-a născut în interiorul sacului amniotic intact / VIDEO

Mama a povestit apoi când și-a văzut pentru ultima dată fiica în viață: „S-a întors acasă obosită. I-am spus să meargă la culcare. Era pe la 7 seara când s-a dus să doarmă, dar apoi am văzut-o din nou mai târziu. Mi-a spus că va merge la doctor dacă nu se va simți mai bine și atunci ne-am spus noapte bună. A fost ultima dată când mi-am văzut fetița în viață” A doua zi dimineața, mama decide să o trezească pe Jessica înainte de a merge la serviciu dar nu a avut niciun răspuns.  Femeia a avertizat imediat personalul medical și timp ce se afla la telefon cu salvatorii, a încercat să-i facă fiicei sale un masaj cardiac, dar, din păcate, Jessica era deja moartă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.