Avea de gând să-și vândă fiica de 3 zile cu 5.000 de euro: ” Nu ne putem permite să o creștem”

Avea de gând să-și vândă fiica de 3 zile cu 5.000 de euro: ” Nu ne putem permite să o creștem”

Și-a scos din spital pe furiș fiica născută de trei zile pentru a o vinde. Zaho, un tată chinez a fost înregistrat de telecamere de supraveghere a spitalului cu fetița în brațe în timp ce ieșea afară. Bărbatul furase fetița de la secția de maternitate  pentru a o putea vinde unui cuplu după o negociere de 5 mii de euro.

Bărbatul și-a convins soția spunându-i că nu vor putea crește copilul. În acel moment, el a căutat online  persoane care își doreau un copil : acordul era că bărbatul îi va aduce copilul la scurt timp după naștere și așa a fost. Zaho a condus 160 de kilometri și și-a vândut fiica, a declarat poliția din Changzhou, provincia Jiangsu.

Berlin, o mașină a intrat în plin pe trotuar ucigând 4 persoane printre care și o bunică cu nepotul ei

Persoanlul spitalului au vizionat imaginile și au au depus o plângerea. Poliția a descoperit afacerea, atât părinții naturali cât și cei adoptivi au fost arestați,  relatează Daily Mail. Mama micuței a confirmat totul, explicând că vânzarea se datora problemelor economice. Acum toți cei 4 riscă până la 10 ani de închisoare

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.