Avea amețeli și dureri severe, descoperă că un păianjen îi intrase în ureche

Avea amețeli și dureri severe, descoperă că un păianjen îi intrase în ureche

Liam Gomez , un tânăr de 27 de ani s-a trezit într-o dimineața cu amețeli și dureri de cap și urechi. Cu o seară înainte a distrus un cuib plin de păianjeni mici la  ușa de la intrare, iar a doua zi dimineață, el s-a plâns de dureri de urechi.  Așa că, a încercat să se șteargă cu puțin ulei de măsline aplicat pe un tampon de bumbac și a fost îngrozit să vadă un picior de păianjen blocat la capătul bețișorului de bumbac. Liam, care acum a jurat să doarmă purtând căști, a petrecut următoarea oră extragând păianjenul în bucăți mici .

Un „buton al îmbrățișării” o inimă desenată în palmă pentru a gestiona anxietatea fiicei sale

Se spune că Liam, originar din Folkestone, un oraș din sud-estul Angliei situat în județul Kent, este extrem de ușurat că auzul  i-a revenit la normal. El a spus: „ Reacția mea inițială a fost doar să-mi scot chestia aia din ureche cât mai repede. Am fost îngrozit, apoi, odată ce m-am calmat, m-am gândit: „ aceasta este o poveste bună de pus pe Facebook ! ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.