Avantajele celor care se trezesc devreme

Avantajele celor care se trezesc devreme Persoanele care se trezesc dis de dimineata pot scapa de multe probleme, inclusiv cele de sanatate.

Trezitul devreme scade riscul aparitiei diabetului si a sindromului metabolic. În cadrul unui studiu în care au fost implicati coreeni de varsta mijlocie a fost descoperit ca persoanele care se trezesc tarziu risca sa sufere de diabet sau sindromul metabolic. Sindrom care poate duce la declansarea bolilor precum cele cardiace.

Vei fi mai fericit. În cadrul unui studiu din 2012 a fost descoperita tendinta oamenilor care se trezesc devreme de a fi mult mai fericiti cu propria persoana. Autorul studiului sugereaza ca expunerea la razele solare ale diminetii ar putea avea un efect asupra starii.

Un subofițer din armata austriacă a fost sfâșiat și ucis de proprii câini

Scaderea indicelui masei corporale. În cadrul unui studiu din 2016 în care au fost analizate aproape 90.000 de persoane au fost testate genele care influenteaza cronotipul. Studiul publicat în revista ,,Nature Communications” a descoperit o legatura între trezitul devreme si scaderea indicelui masei corporale.

 

Sanatatea mintala ar putea fi influentata pozitiv. În randul adolescentilor, cronotipul tarziu este asociat cu depresia si simptomele asociate afectiunii, conform unui studiu din 2016.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.