Avalanșă între Pakistan și India: cel puțin 57 de morți în Kashmir

O avalanșă între Pakistan și India a provocat cel puțin 57 de morți în Kashmir și multe persoane sunt date dispărute. Întreaga comunitate este izolată și blocată de alunecări de teren în valea Neelumului. Alte 10 victime  în India.

Masacrul avalanșei în Pakistan și India. Cel puțin 57 de persoane au fost ucise în ultimele douăzeci și patru de ore în Kashmir, potrivit rapoartelor guvernului local, și multe alte sunt multe dispărute. Zece au murit în India. Zăpada și ploile puternice au cauzat inconveniente de zile întregi în zona de nord a Pakistanului, blocând transportul și activitățile normale. Doi oficiali, potrivit Reuters , au explicat că mulți săteni din valea Neelum au fost blocați după ce o alunecare de teren a izolat zona.

Citește și La zece ani de la cutremur, toată lumea a uitat de Haiti: peste 220 de mii de morți și 300 de mii de răniți

Peste graniță, în India vecină, cel puțin 10 persoane au murit din cauza avalanșelor care au lovit partea de nord a Kashmirului administrată de New Delhi. Printre acești cinci ar fi soldați, autoritățile indiene , raportează Reuters .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.