Avalanșă într-un canion din Utah, 4 schiori morți și 4 răniți

Patru schiori au murit și alți patru au fost răniți după ce au fost loviți de o avalanșă într-un canion din Utah.

Potrivit centrului din Utah, care documentează avalanșele din regiune, această avalanșă a provocat cel mai grav număr de morți din 1992.

Citește și Trei alpiniști au dispărut pe K2: „Nicio știre de mai mult de 30 de ore, GPS-ul oprit”

Avalanșa s-a produs „lângă Wilson Peak, în vârful canionului Mill Creek”, a postat Centrul pe Twitter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.