Autorul hitului mondial „I Like to Move It” a fost găsit mort ( video )

Autorul hitului mondial „I Like to Move It”, devenit și mai faimos prin filmul Dreamworks „Madagascar”, a murit: trupul fără viață a lui Erick Morillo, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit ieri în casa sa din Miami Beach, Florida . Acest lucru a fost anunțat de poliția locală.

Nu este încă clar care este cauza morții. După cum a raportat un purtător de cuvânt al forțelor de ordine din Florida, nu au fost găsite urme de  violenșă. Autopsia nu a fost încă efectuată. Vinerea viitoare era programată o primă înfățișare într-un proces în care Morillo a fost acuzat de agresiune sexuală.

Modelul Armine Harutyunyan printre cele mai frumoase 100 de femei din lume

Născut în New York, dar crescut parțial și în Columbia, Morillo a obținut succese remarcabile ca DJ, în special în scena casei. Hit-ul său “I Like to Move It” a fost lansat în 1993 sub pseudonimul Reel 2 Real, în timp ce publicul larg îl cunoștea mai presus de toate pe interpretul piesei, cântărețul Mark Quashie, cunoscut și sub numele de The Mad Stuntman, originar din Trinidad. În 2005, un nou triumf internațional, când piesa a devenit parte a coloanei sonore a filmului de animație din 2005 „Madagascar”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.