Autoritatile canadiene cauta de doua saptamani doi criminali in serie

Autoritatile canadiene cauta de doua saptamani doi criminali in serie

Doi tineri în vârstă de 19 și 18 ani sunt căutați de mai bine de două săptămâni în Canada. Mai bine de 1000 de polițiști, elicoptere drone, câini, echipe speciale ale forțelor armate sunt pe urmele celor doi, dar pare că au intrat în pământ. Locuitorii  nu s-au simțit niciodată atât de expuși pericolului.

 

Cei doi tineri sunt acuzați că au comis trei crime. De asemenea, sunt suspectați că sunt simpatizanți a neonaziștilor. O imagine infricosatoare a celor doi baieti care apar zambitori si inofensivi. Și, de fapt, nimeni nu știe să le explice dorința de sânge.

Citește și Cutremur puternic in Grecia! Oamenii au iesit in strada

Kam McLeod, în vârstă de 19 ani, și Bryer Schmegelsky, în vârstă de 18 ani, au lăsat în urma lor trei cadavre. Conform rapoartelor poliției, Kam și Bryer au ucis câțiva turiști care s-au oprit pe un drum izolat din Rockies. Victimele sunt  Chynna Deese, 24 de ani și iubitul ei  Lucas Robertson Fowler  de 23 de ani. Trupurile lor au fost găsite nu departe de mașină, pline de răni.

 

Patru zile mai târziu, cei doi tineri suspecți l-au ucis pe botanistul profesor Leonard Dyck, care strângea mostre din lacurile locale pentru cursurile sale de la Universitatea din Columbia Britanică.

Poliția nu a oferit multe detalii despre crime, în încercarea de a nu crea un circ mass-media în jurul soartei acestor trei persoane. Dar se știe că crimele au fost „foarte brutale”.

 De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.