Autoritățile britanice încearcă să găseacă 2.000 de oameni care s-au întors din Wuhan

Autoritățile britanice încearcă să să găsească pe cei 2.000 de oameni care au sosit din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus. Conform Mail Online, personalul de frontieră sunt pe urmele celor care  au ajuns în Marea Britanie din provincia estică Hubei în ultimile cincisprezece săptămâni înainte ca  zborurile directe să fie suspendate miercuri.

Între timp, cele 14 cazuri suspectate din Regatul Unit au fost negative, în timp ce alte 20 de persoane  așteaptă încă rezultatele.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

Deși a fost aplicată o interdicție de călătorie din orașul chinez, echipe medicale au fost trimise la Heathrow pentru a oferi tratament imediat pasagerilor bolnavi, deoarece virusul a ajuns deja în zeci de alte țări și a infectat cel puțin 1.300, provocând moartea a peste 40 de persoane din China.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.