Autocertificare: formularul care a revenit în Italia, valabil pe tot teritoriu

Ministerul de Interne italian a eliberat formularul care va fi utilizat de cetățenii din toată Italia pentru a evita amenda dacă se deplasează în timpul orelor interzise. Deocamdată, regiunile care au prevăzut restricții de călătorie sunt Lombardia, Lazio, Campania, Liguria și Piemont, scrie Corriere della Sera.

Informații generale, motivele care justifică mutarea, ora plecării de la domiciliu. Pentru a te deplasa este nevoie din nou de auto-certificare  , iar Ministerul de Interne distribuie modulul  ( poate fi descărcat de AICI precum și pe site – urile web ale Ministerului de Interne și Poliția  , care vor fi utilizate de cetățeni din toată Italia , pentru a evita amenda în cazul în care se deplasează în timpul orelor interzise. Deocamdată, regiunile care au prevăzut restricții de călătorie sunt Lombardia , Lazio , Campania , Liguria și Piemont .

Citește și Nouă membri ai aceleiași familii care au murit după o toxiinfecție alimentară din cauza tăițeilor

Acesta este un formular care trebuie completat de fiecare dată când se iese din casă. În cazul unei vizite la o rudă sau alte persoane din motive de urgență, nu este obligatoriu să indicați datele lor personale din motive de confidențialitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.