Autobuz plin cu pasageri înghițit de asfalt: 6 morți și 16 răniți

Șase persoane au murit și alte 16 sunt rănite după ce un autobuz a fost practic ”înghițit ” de asfalt într-o stație de autobuz din China.  Luni după-amiază, autobuzul se oprise lângă un spital și la un moment dat o gaură adâncă s-a surpat în asfalt , scrie Mirror.

Citește și Germania, o fetiță a fost închisă în întuneric ani de zile de familie

Imaginile terifiante arată momentul în care autobuzul numărul 17 intră în stația de autobuz, asfaltul cedează și autobuzul cade pe jumătate în groapă provocând o exlozie. Pietonii, inclusiv un copil, pot fi văzuți fugind din zonă, în timp ce unii sunt înghițiți de asfalt.

Serviciile de urgență au fost chemate imediat și a fost lansată o operațiune de căutare și salvare. Șaisprezece persoane au fost duse la spital și nu sunt în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.