Austria, o îngrijitoare româncă a atacat cu cuțitul femeia de care trebuia să aibă grijă

O româncă de 40 de ani, care lucra ca îngrijitoare în Austria, a fost reținută de polițiști  sub acuzația de vătămare corporală gravă. În urmă cu o săptămână, românca ar fi atacat-o cu un cuțit pe femeia de care trebuia să aibă grijă în vârstă de 50 de ani.  Victima s-a ales cu multiple tăieturi pe brațe, picioare și abdomen și a fost transportată de urgență la spital. Din fericire victima este în afara oricărui pericol.

Citește și Peste 340 de milioane de creștini au fost persecutați în lume: 13 uciși în fiecare zi

Românca fusese angajată cu doar câteva zile înaintea incidentului sângeros, pentru a avea grijă 24 de ore din 24 de femeia imobilizată la pat. Victima a declarat anchetatorilor că înainte să o atace, românca i-a spus că vrea să scoată diavolul din ea.  Anterior, ea lucrase ca îngrijitoare în diferite zone ale Austriei. Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă ar mai fi abuzat și alte persoane de care a avut grijă în trecut.

Atacatoarea a fost arestată și având în vedere declarațiile victimei, referitoare la presupusa exorcizare, românca urmează să fie supusă unui control psihiatric.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://kurier.at/chronik/niederoesterreich/pflegerin-soll-patientin-im-waldviertel-mit-messer-maltraetiert-haben/401157552

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.