Austria, notificată oficial de deschiderea procedurii de infrigement în cazul alocațiilor pentru copii

Austria intenționează să taie alocaţiile pentru copiii de imigranţi.

La Viena s-a votat o lege care ajustează alocaţia copiilor la media naţională a ţării de domiciliu şi nu la media ţării de rezidenţă a părinţilor.

Comisia Europeană a notificat oficial Austria că se deschide procedura de infrigement pentru această lege și arată că această decizie nu respectă legislația europeană. Austria are 2 luni la dispoziție pentru a schimba decizia, în caz contrar va fi activată procedura de infrigement.

Marianne Thyssen, comisar pentru ocuparea forței de muncă și probleme sociale:

“Piața noastră unică se bazează pe corectitudine și tratament egal. Nu există lucrători din clasa a doua în UE. Atunci când cetățenii din altă țară UE contribuie în același mod la un sistem de securitate socială ca și lucrătorii locali, aceștia ar trebui să beneficieze de aceleași beneficii și atunci când copiii lor locuiesc în străinătate. Nu există copii de clasa a doua în UE. ”

Sursa Amosnews.Ro

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.