Austria, masacru pe fondul geloziei: un adolescent și-a ucis iubita și pe membrii familiei ei

Masacru La Kitzbuehel în Austria unde un tânăr a ucis cinci persoane, iar apoi s-a predat autorităților

Cinci persoane au fost ucise sâmbătă seara în stațiunea de schi tiroleze din Kitzbuehel, Austria . Din puținele fragmente de informații, se pare că responsabilul este un tânăr adolescent. Tragedia s-a petrecut în zorii zilei de duminică. Tânărul și-ar fi ucis lui iubita din gelozie după car es-a năpustit și asupra familiei ucigându-i și pe ceilalți patru membrii.

Un băiețel de 6 ani a fost decapitat în fața mamei sale! ”Aparținea unei religii greșite!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.