Austria extinde blocarea națională până pe 7 februarie, datorită așa-numitei variantei britanice a coronavirusului

Austria a decis prelungirea blocării naționale până pe 7 februarie, din cauza creșterii cazurilor de Covid 19 . Decizia a fost necesară datorită așa-numitei variante engleze a coronavirusului . În cele din urmă, este de așteptat și formalizarea unor altor măsuri.

Cancelarul Sebastian Kurz a anunțat acest lucru într-o conferință de presă, relatează agenția Apa. Închiderile au fost inițial programate până la 24 ianuarie.

Citește și Covid, China a construit un spital în cinci zile: este primul din cele șase planificate lângă Beijing

Începând cu data de 25 ianuarie, utilizarea măștilor Ffp2 va fi impusă în magazine și în transportul public. În același timp, distanța dintre persoane va fi mărită cu 2 metri. Austria, cu 8,9 milioane de locuitori, se află la al treilea blocaj , doar cu magazinele esențiale deschise.

Până în prezent țara  a înregistrat aproximativ 390.000 de infecții și peste 7.000 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.