Austria, atac armat la Viena lângă o sinagogă: un mort și mai mulți răniți

O persoană a murit și alte au fost rănite la Viena în urma unui atac armat lângă sinagogă. Acest lucru a fost raportat de unele mass-media locale, adăugând că poliția a efectuat o amplă intervenție. Un atacator a fost ucis de agenți, în timp ce altul a fugit. Printre răniții grav se numără și un polițist. Nu este exclus că ar fio vorba de un atac terorist .

Citește și Atacul la Nisa, cine era mama a celor trei copii uciși în catedrală: „Spune-le copiilor mei că îi iubesc”

Este probabil ca acesta să fie un atac asupra sinagogii de pe Seitenstettengasse , relatează Orf , adăugând că s-au auzit mai multe focuri de armă în zona Inneren Stadt. Poliția a lansat un mesaj rezidenților: „Rămâneți acasă” – Mai multe elicoptere au intervenit pentru a survola peste zona din jurul sinagogii, care a fost îngrădită de poliție.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.