Australia, zeci de incendii: „Vor arde alte săptămâni întregi”

Zeci de incendii vor arde săptămâni întreagi în Australia, inclusiv un incendiu imens, deja de dimensiunea orașului Sydney care este  prea mare pentru a opri. Acest lucru a anunțat autoritățile australiene, adăugând că peste o sută de focare sunt aprinse în statul New South Wales și că peste 40 sunt în Queensland.

Citește și Turcia, o tânără de 20 de ani a fost înjunghiată în fața ușii casei sale: este cea de-a 390-a femeie ucisă de la începutul anului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.