Australia, un tată de 22 de ani, mărturisește uciderea fiului nou-născut: „Un acces de furie în timp ce de juca la video jocuri”

Plânsetul fiului său Lucas de doar șapte săptămâni nu i-a permis să se concentreze în timp ce de la video jocuri . Din acest motiv, Joseph William McDonald , un australian de 22 de ani, și-a atacat copilul provocându-i răni care câteva zile mai târziu i-au provocat moartea . Bărbatul, acuzat de omucidere și neglijentă împotriva unei minor, și-a recunoscut responsabilitățile după o tentativă de evadare. El se confruntă cu până la 20 de ani de închisoare .

Bărbatul a declarat inițial că bebelușul a căzut în timp ce bărbatul îi schimba scutecul . Femeia a crezut că micuțul plângea din cauza vaccinului pe care îl făcuse în ziua următoare a atacului. Din acest motiv, copilul a fost dus tardiv la spital, unde medicii au diagnosticat o leziune a tulpinii coloanei vertebrale rezultată dintr-un traumatism de atac .

Citește și O fetiță de 6 ani fură dulciuri într-un magazin, drept pedeapsă mama ei o leagă și îi arde mâinile

Tatăl a încercat să scape părăsind spitalul și abia după ce a fost arestat și-a recunoscut crima, care a fost ulterior confirmată în instanță. Bărbatul va fi condamnat la sfârșitul lunii. În zilele de dinaintea atacului, australianul făcuse cercetări pe internet pentru a afla cum să-și calmeze  furia. De asemenea, el a trimis și un mesaj mamei bebelușului, afirmând că este „cel mai rău partener și tată din lume” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.