Australia, un chinez are un atac de cord în stradă și moare: de teama virusului nimeni nu-l ajută

Un bărbat de origine chineză a avut un atac de cord la Sydney și a fost lăsat să moară pe trotuar: trecătorii se temeau că a murit din cauza coronavirusului și, prin urmare, nu i-au acordat asistență. Este cel de-al optsprezecelea episod legat de psihoza generată de virusul din Wuhan. Potrivit ziarul australian Daily Telegraph, poliția a năpustit în  restaurantul Masuya Suisan de pe Campbell Street, Chinatown , în jurul orei 20.30, marți seară, după ce un bărbat avuse un atac de cord.

Citește și Coronavirus, SUA ridică alerta de călătorie: „Nu mergeți în China”

Niciunul dintre cei prezenți nu s-a apropiat  pentru a încerca să-i accorde primul ajutor.

În Australia există șapte cazuri de coronavirus confirmate: patru în New South Wales, două în Victoria și unul în Queensland.  Nu au existat decese cauzate de virus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.