Australia: un câine bea apă cu un koala însetat, videoclipul prieteniei lor devine viral

Din Australia zilele acestea auzim știri și vedem imagini dramatice privind situația animalelor, victime ale incendiilor. Din fericire, există și povești de solidaritate și speranță. Protagoniștii în acest caz sunt un câine foarte generos și un koala însetat …

În timp ce incendiile forestiere fac ravagii în sudul Australiei în Adelaide, un gest adorabil între doi prieteni neobișnuiți cu patru picioare a oferit un moment de confort durerii și îngrijorării care tulbură țara.

Familia lui Riley și Olivia Stone au avut un vizitator neobișnuit, un koala care s-a rătăcit în jurul casei lor. Însetat din cauza incendiilor și secetei a fost surprins în timp ce bea apă din același vas  cu câinele lor Rusty.

Citește și Masacrul cămilelor în Australia a început: ucise deja 1.500

Ceea ce i-a surprins pe toți este reacția câinelui față de ceea ce era acolo,  pentru că teoretic totul este al lui.  Rusty,   nu numai că nu s-a supărat, dar s-a arătat a fi foarte generos și chiar afectuos față de noul său prieten.

Un moment emoționat și magic în aceeastă situație care a cuprins întreaga Australie și din nou o poveste care ne arată cât avem de învățat de la animale!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.