Australia, stare de urgență pentru ciclonul Trevor: 2000 evacuați

Australia, stare de urgență pentru ciclonul Trevor: 2000 evacuați

Australia a fost lovită miercuri de un ciclon puternic, care a produs deja pene de curent şi este aşteptat să se intensifice zilele următoare

Australia se pregătește pentru  puternicul ciclon Trevor, care, sâmbătă, va lovi coasta de nord cu rafale de vânt  de peste 300 de kilometri pe oră.

Autoritățile au declarat o stare de urgență .În jur de 2 mii de persoane, majoritatea din comunitățile indigene, au fost mutate în adăposturi .

Ciclonul Trevor, în prezent de categoria a 3-a, a fost însoţit de rafale de 165 de kilometri/oră când a atins marţi seară Peninsula Cape-York, din extremitatea nordică a statului Queensland, afectând câteva aşezări de mici dimensiuni.

Te-ar putea interesa și În timp ce bebelușul lor murea, membrii unui cult creștin numit “Adepții lui Hristos” se rugau în loc să-l ducă la spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.