Australia, se așteaptă un nou val de căldură de peste 40 de grade

Nu există pace pentru Australia. Pentru astăzi se așteaptă un nou val de căldură în țară  care ar putea agrava și mai mult situația incendiilor care devastează continentul, devenind  și mai periculoase din cauza rafalelor de vânt.

Citește și WWF Australia: ” peste 1 miliard de animale au fost ucise de flăcări”

Autoritățile australiene au cerut populației  o mai mare prudență, în timp ce mii de pompieri au fost mobilizați. Se așteaptă ca temperaturile  să depășească 40 de grade Celsius în statele Victoria și Noua Țara Galilor de Sud. “Condițiile vor fi dificile, a declarat Shane Fitzsimmons, șeful pompierilor din sudul Țării Galilor de Sud, ” vânturile calde și uscate vor fi din nou o adevărată provocare în cea mai mare parte a zilei. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.