Australia, s-a descoperit un nou recif de corali: mai înalt decât Turnul Eiffel VIDEO

Cinci sute de metri înălțime și 1,5 kilometri lățime. În Australia, o echipă de oameni de știință de la Universitatea James Cook a descoperit un nou detașament al Marii Bariere de Corali, mai înalt decât clădiri precum Turnul Eiffel din Paris și Empire State Building din New York.

Pentru liderul expediției, dr. Beaman, este „primul recif de această dimensiune descoperit în ultimii 120 de ani.” Marea Barieră este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 1981, dar în 2016 a suferit o decolorare și moartea coralilor.

Citește și Covid Austria, posibil nou lockdown

Oamenii de știință au fost foarte îngrijorați de această nouă descoperire a dezvăluit un ecosistem sănătos bogat în pești, imortalizat grație robotului submarin „Sebastian”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.