Australia, orașe asediate de incendii: mii de persoane se refugiază pe plaje

Mii de persoane, inclusiv mulți turiști , s-au refugiat pe plajele din sud-estul Australiei din cauza incendiilor care au lovit zonele turistice și au izolat orașe întregi . În stațiunile de coastă  de aproximativ 200 de kilometri lungime  oamenii au adus cu ei pături și purtau măști și eșarfe pe fețe, pentru a încerca să nu respire fumul. Până acum 14 persoane au murit

Incendiile au afectat orașele Sydney și Melbourne iar luni celor 100.000 de oameni li s-a cerut să părăsească cinci cartiere deoarece flăcările se aflau la doar 16 kilometri de centru.

Citește și La doar 13 ani moare dând naștere copilului pe care l-a avut după ce a fost violată de tatăl său

Cine deține bărci au mers să doarmă în larg. Este una dintre cele mai dramatice zile ale unei lungi crize legate de incendiile forestiere, care a dus la mobilizarea armatei. Multe case au fost distruse după 24 de ore în care flăcările au ajuns în zone populate precum Golful Batemans, care în mod normal aglomerat cu turiști în timpul sărbătorilor.

inc2 e1577879654321 inc. e1577879685435 inc1 e1577879728929

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.