Australia, o companie aeriană a vândut toate biletele pentru o călătorie către ” nicăieri” în doar zece minute

Australia, Qantas a programat un zbor ”către nicăieri” care va pleca și se va întoarce la Sydney pe 10 octombrie și va zbura peste atracțiile de top ale țării, fără a opri niciodată. Acest lucru va ajuta la evitarea carantinei. Avionul va pleca pe 10 octombrie și va zbura, fără oprire, deasupra principalelor atracții ale Australiei. Știrea a trezit un interes enorm și biletele s-au epuizat în doar zece minute.

Ideea companiei aeriene a luat naștere ca răspuns la restricțiile naționale și internaționale datorate Covid-19. Pasagerii se vor îmbarca  pe un Boeing 787 Dreamliner, utilizat de obicei pentru zboruri internaționale, care va pleca și se va întoarce la Sydney, fără a se opri Acest lucru va permite pasagerilor să evite carantina de 14 zile impusă rezidenților în așa-numitele „hot spot Covid” atunci când călătoresc într-un alt stat australian.

Beat la volan, fără carnet, oprit și sancționat. Soția lui vine să-l ia, dar și ea este beată

Avionul va trece peste Uluru, monolitul sacru din inima deșertului roșu, peste Insulele Whitsundays și Marea Barieră de Corali, Coasta Soarelui. Chiar și portul scăzut din Sydney, portul spectaculos al orașului, a fost planificat. Toate pentru un total de șapte ore, timp în care pasagerilor li se va servi un meniu pregătit de celebru bucătar local, Neil Perry.  Biletele au costat  între 572 $ și 2.754 $. Deși nu au fost așa de ieftine, s-au vândut ca și pâinea caldă în decurs de zece minute. Un purtător de cuvânt a confirmat că zborul a fost „probabil cel mai bine vândut din istoria Qantas”.

Această idee este o gură de aer proaspăt pentru veniturile companiei Qantas. În iunie, compania aeriană a anunțat un plan de restructurare cu o reducere de 6.000 de locuri de muncă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.