Australia, misterul omului înalt de trei kilometri văzut din spațiu

Australia, misterul omului înalt de trei kilometri văzut din spațiu

Cunoscut sub numele de Marree Man, sau Stuart Giant, lângă orașul Marree, din sudului Australiei, geoglicul de peste 3 kilometri rămâne unul dintre cele mai fascinante mistere ale epocii moderne.

De când un pilot a observat această imensă operă de artă sculptată pe pământ pe un platou din sudul Australiei pe 26 iunie 1998, omul Marree a rămas un mister inexplicabil . Și astăzi lucrurile nu s-au schimbat în ciuda noilor tehnologii disponibile.

Citește și Mexic, masacrul țestoaselor: 292 de broaște țestoase moarte din cauza „valului roșu”

Se remarcă foarte bine pe Google Earth și Google Maps . Geoglicul este atât de mare încât poate fi văzut din spațiu. NASA a ales-o ca fotografie a zilei , oferind o nouă vizibilitate acestei lucrări mari de 3,5 kilometri pe care nimeni nu a văzut-o creând-o, în ciuda liniilor sale de doar 30 de centimetri adâncime, dar 35 de metri lățime. Lucrarea înfățișează un vânător cu ceea ce pare a fi un băț sau un bumerang în mână. Și, în ciuda faptului că a fost controversat mult timp, autorul său rămâne necunoscut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.